Едни от най-добрите онлайн магазини в България

Над половината от българите, които пазаруват онлайн, изтъкват удобството като водещ фактор. Това е съвсем естествено предвид факта, че онлайн пазаруването дава възможност на потребителите да разглеждат стоки във виртуални магазини по всяко време, от всяко устройство, независимо къде се намират. Наред с това няма нужда да чакат на опашка или пък за помощ от продавач-консултант, който да им съдейства с покупките. Освен пестенето на време и избягването на редица други неудобства, онлайн пазаруването може да се осъществява за минути и дава възможност за денонощно пазаруване от почти всяка точка на света.

Fashion Day

Fashion Days е водеща онлайн модна дестинация за последните 8 години, която оперира в Румъния, България и Унгария. Компанията предлага разнообразие от продукти на водещи марки като Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Napapijri, Sport Max, Max&Co и много други, които може да популяризирате чрез вашите комуникационни канали. Всеки моден сезон предлагаме нови колекции облекло, обувки и аксесоари за жени, мъже и деца, както и най-актуалните модели на пазара.

Emag онлайн оферти

eMAG e водещ онлайн търговец в Централна и Източна Европа с онлайн магазини в България, Румъния, Унгария и Полша. От навлизането си на българския пазар през септември 2012 г. еMAG постига водещи пазарни позиции при продажбата на електроника, а успехите на марката се дължат на лоялната политика, продуктовото разнообразие и промоционалните кампании, които еMAG провежда. Поехме ангажимента да осигуряваме на клиентите достъп до широка гама продукти.

Пазарувай лесно

Електронният магазин Пазарувай Лесно стартира през м. май 2008 г., като продукт на марката Бон Апети. В първите години от съществуването си, магазинът поставя силен фокус върху кухнята, опирайки се на дългогодишните традиции на Бон Апети в областта на кулинарията (телевизионно кулинарно предаване, множество кулинарни книги и поредици, кулинарен интернет портал).Пазарувай Лесно запазва изграденото с годините доверие и емоционална връзка с потребителите, като поддържа високи стандарти в предоставяната услуга.

Разопакована техника на ниски цени

Създадена през 1990 година, фирмата има свои офиси в Полша и Китай. С широкия си спектър от разнообразни продукти, компанията е изградила способности, познания и бизнес контакти, които ни помагат да получаваме и изпълняваме специални поръчки. Ние просто се стремим да използваме възможностите и познанието на качественото производство, за да предоставим на потребителя по-добри продукти на конкуренти цени.Продажбите се осъществяват главно от няколко Европейски търговски фирми, както и от бизнес партньори в много държави.

Спортни стоки и фитнес уреди онлайн

SportenSklad BG е 13 години от водещите вносители и представители на голяма част от предлаганите на нашия
пазар спортни стоки, фитнес уреди, велосипеди, хранителни добавки, солариуми, соларна козметика, тен
козметика, аксесоари…

При нас ще намерите голямо разнообразие, топ цена, качество и перфектен собствен сервиз.


В компанията ни можете да разчитате на сътрудници, чийто знания и квалификация отговарят на най-високите
стандарти.Ние предлагаме продукти на световно-известните фирми и брандове.

Модерни умни устройства

Smart DeviceS е онлайн магазин специализиран в продажбата на интелигентни уреди и функционални модерни джаджи за смартфони (smart phones), за дома и ежедневието. Нашата цел е да предложим най-новите, най-интересните и хитови технологични продукти в сферата на умен дом (smart home) и свързани умни устройства (connected smart devices) – умни крушки с Bluetooth и WiFi свързаност с милиони цветове, интелигентни и икономични лед крушки с JBL тонколони и WiFi усилватели.

Онлайн часовници

 

 

TimeIS.BG e специализиран онлайн магазин за продажба на висококачествени и оригинални мъжки и дамски часовници.

Всички часовници имат до 2 години гаранция. Предлагаме марки,като: Casio, Sekonda, Q&Q, Lee Cooper, Kappa и други.

Часовници за всеки повод и стил.

Сайтът за модни покупки IVET.BG

Сайтът за модни онлайн покупки IVET.BG бе създаден през 2009 година и бързо се превърна в любимо място за пазаруване на хиляди хора. Целта ни е да предлагаме голям и постоянно обновяван асортимент от стоки. В офертата на IVET.BG са включени най-новите световни модни тенденции, изразени в над 2000 продукта. Нашата мисия е да предлагаме на нашите клиенти качествени дрехи на достъпни цени.Вече десет години след създаването на бранда оперираме в над десет държави – Румъния, Гърция, Хърватия, Сърбия, Словения, Полша, Германия, Великобритания и други.

Топ Маркет е електронен магазин за техника и мебели.При нас ще намерите разнообразие от модели и марки малки домакински уреди, отоплителни уреди, едра бяла техника, малка черна техника, IT техника, телевизори, уреди за вграждане и инструменти.Ние се стремим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени в съчетание с  бърза и безплатна доставка.Отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти, за да могат нашите клиенти да се възползвате от най-доброто на пазара.Топ Маркет следва стабилна ценова политика, като залага основно на постигането на най-добро съотношение цена – качество.