Best House Care

Пране на мека мебел и Абонаментно почистване

гр. София

0895 677 467

besthcare@gmail.com

Пране на мека мебел и Абонаментно почистване

Днес абонаментното почистване на домове и офиси,  както и пране на мека мебел, набират все по-голяма популярност. Спестявате от своето време, при това се наслаждавате на отличен резултат с гаранция за качество.
,,BEST HOUSE CARE“ предлага, пране на дивани и абонаментно почистване в гр. София както за частни лица, така и за корпоративни клиенти. Компанията е ориентирана към клиенти, които се намират на територията на гр.София, но с удоволствие ще обсъдим евентуално сътрудничество с вас, в случай, че живеете в друго населено място. В „BEST HOUSE CARE“ можете да поръчате, абонаментно почистване или пране на мека мебел. А Вие да се отдадете на почивка със семейството си или делови задачи, а с почистването и прането на мека мебел ще се заемат нашите професионалисти. Създаването на чистота, свежест и ред е наша работа.Използваме висок клас оборудване за прецизна  дейност, което позволява помещенията и мебелите да бъдат обработвани с напълно безопасни еко препарати, които са напълно безвредни за човешкото здраве и в същото време достатъчно ефективни, за да почистят и хигиенизират дома и офиса.А почистващият инвентар и модерно оборудване от водещи световни производители, съчетано с опита на нашите служители, е залог за професионализъм.Доверете се на професионализма и лоялното обслужване на служителите от BEST HOUSE CARE , за да може да споделите спечеленото време с любимите хора, които се нуждаят от вашето внимание.Качеството на свършената работа е най-важното за нас, защото смятаме, че клиентът заслужава само най-доброто.

Нашите услуги

Пране на мека мебел

Пране на мека мебел

Best House Care използва висок клас оборудване за прецизна дейност, което позволява меката мебел да бъде обработвана с напълно безопасни еко препарати, които са напълно безвредни за човешкото здраве и в същото време достатъчно ефективни, за да почистят и хигиенизират. Използваме едни от най-мощните екстракторни машини, които след изпиране оставят мебелите на около 80% подсушени.
След изпиране на всяка мека мебел те остават свежи и с приятен аромат, за да може Вие нашите клиенти да се чуствате уютно, комфортно и защитени.

Абонаментно почистване

Имате нужда от абонаментно почистване на дома или офиса? За нас не представлява трудност. За да е работата Ви продуктивна и да носи удоволствие. Чистата стая е много по-приятна, както за Вас, така и за Вашите клиенти, които ще оценят подхода за поддържане на чистота в офиса, а преговорите ще преминат успешно. Най-доброто решение в този случай е абонаментно почистване на офиса от „ Best House Care “. Безупречната чистота подобрява имиджа на всяка една компания пред посетителите и клиентите в нейния офис, търговски площи, предприятия и др.
Предлагаме услугата абонаментно почистване на домове и офиси както с препарати и консумативи на фирмата, така и с препарати и консумативи на клиента, изборът е изцяло на клиента.
Крайната цена на услугата за абонаментно почистване се определя при оглед на обекта. Огледът и оценката на обекта от специалист на фирмата са БЕЗПЛАТНИ.

Част от нашите клиенти

Клиентa за година
Почиствания
Години опит
Абонамента

Цени

Пране на дивани

Диван двоен – 20,00 лв.

Диван троен – 30,00 лв.

Диван троен+ – 8,00 лв/седящо място

Пране на матраци

Матрак единичен (едностранно) – 9,00 лв.

Матрак двоен (едностранно) – 15,00 лв.

Пране на столове

Стол – 3,00 лв.

Стол с облегалка – 4,00 лв.

Офис стол – 5,00 лв.

Пране на фотьойл

Фотьойл – 12,00 лв.

Кресло – 12,00 лв.

Пране на табуретка

Табуретка – 6,00 лв.

Барбарон – 8,00 -10,00 лв.

Пране на възглавници

Декоративна възглавница – 3,00 лв.

Голяма възглавница – 5,00 лв.

Минимална стойност на поръчка: 60лв

Защо ,,Best House Care" ?

Нашите услуги се ползват от хора и фирми, които умеят да пестят времето си, ценят бързината и отличното почистване на достъпни цени. Високото качество на услугите се гарантира от използването на ефективни, качествени и екологично чисти почистващи препарати и дезинфектанти. А почистващият инвентар и модерно оборудване от водещи световни производители, съчетано с опита на нашите служители, е залог за професионализъм.

1. Обръщайки се към нас, Вие ще получите верни и доверени помощници;
2. Можете да разчитате на нас по всяко време;
3. Внимателно и отговорно ще се отнесем към Вашето имущество и вещи;
4. Разнообразен набор от услуги за почистване, както на малки помещения, апартаменти, така и на търговски, офис сгради и помещения;
5. Служителите на фирмата ще пристигнат по всяко удобно за Вас време и ще създадат чистота и ред в жилището или офиса Ви: ще измият пода, дезинфикцират санитарните помещения, ще премахнат праха и други нужни дейности по почистването, съобразявайки се с Вашите желания.

Нашите предимства

• Индивидуален подход към всеки клиент
• Достъпни цени
• Качествено и бързо почистване
• Професионално оборудване и препарати

Свързвайки се със „BEST HOUSE CARE“, откривате доверени помощници в поддържането на чистота, на които можете да разчитате винаги! Ние ще се съобразим с всички Ваши изисквания.
Ще Ви предложим честно и открито отношение от началото до края на нашето сътрудничество, личен и професионален подход.

 

      Харесва ни да видим като резултат от работата си блестящи от чистота мебели и помещения, както и доволните  лица на нашите клиенти.    

КОНТАКТИ

Работно време

Понеделник - Неделя :  09:00-18:00
   За поръчки :  24 / 7

Контакти

BEST HOUSE CARE
гр. София
тел: 0895 67 74 67
email:  besthcare@gmail.com

©2020 Всички права запазени. Изработка и дизайн от Top Catalog LTD